Dagelijks bereikbaar op
0578 570 963

Draadloze deurvideo

Dit product is een uitkomst voor mensen die willen zien wie er voor de deur staat, mensen die slecht ter been zijn of met een groot huis.

Via de draadloze deurvideo kunt u op elke plek in huis op de draagbare monitor zien wie er aangebeld heeft. Daarnaast kunt u met de persoon praten en eventueel de deur op afstand openen (wanneer u een elektrisch slot hebt). De buitenunit is waterdicht (IP55) en geeft een sterk signaal af. Naast weergeven wie er voor de deur staat, kan de unit ook foto’s nemen en tot 100 stuks opslaan. De handset heeft een capaciteit van 100 uur in stand-by en de oplaadbare batterij kan worden opgeladen via een mini-USB-aansluiting. Ook de buitenpost kan eventueel worden voorzien van oplaadbare batterijen.

De buitenpost is simpel in gebruik en bevat IR-leds voor nachtzicht. Deze treden in werking op het moment dat het donker wordt. De buitenpost is tevens te koppelen aan de deurpost zodat de deur op afstand geopend kan worden. Daarnaast bevat de buitenunit een alarmfunctie om diefstal tegen te gaan. De intercom is zeer eenvoudig te installeren en is bovendien. Daarnaast is het mogelijk om handmatig of automatisch foto- en filmopnames te maken en op te slaan d.m.v. een micro SD-kaart.

Deze producten worden als set geleverd maar kunnen separaat besteld worden. Zo zijn er meerdere monitoren of buitenposten aan elkaar te koppelen, tot maximaal 2 buitenposten en 3 binnenposten.

 

Buitenpost

1. Bereik: 150m (300 open veld)

2. IR nachtzicht

3. Waterproof IP55

4. Kijkhoek: 120 graden

 

Binnenpost

1. 7 inch scherm

2. IR nachtzicht

3. Functie om deuren te open op afstand

4. Foto- en videofunctie

5. Geheugenkaart (4G)

6. Zoomfunctie (in / uit x 8)

7. Opnamefunctie

8. Kijkhoek: 120 graden