Dagelijks bereikbaar op
0578 570 963

Intercom systemen

Deurcommunicatie is geschikt voor zowel kleine projecten als voor de meest omvangrijke appartement complexen. Van intercomkits met 1 beldrukker voor particulieren tot systemen tot wel 250  aansluitingen of meer.

 

Kits

Kits zijn slim samengestelde combinaties van buitenposten en huistoestellen. Altijd één buitendeurpaneel en één of meerdere deurvideo- of deurintercomtoestellen.

Standaard en daardoor scherp geprijsd.

 

Buitenposten analoog

De buitenposten zijn universeel toepasbare toestellen voor een analoge telefoonlijn, in diverse uitvoeringen te leveren, met verschillende bedieningsmogelijkheden zoals keuzetableau of bel drukkers.

Het is een telefoonkiezer die een vooraf geprogrammeerd telefoonnummer gaat bellen na het activeren via de beldrukker. Een ideale toepassing voor recepties die niet continue bezet zijn, magazijn balie’s, apothekers, etc.

 

 

Een overzicht van de intercom merken die wij kunnen onderhouden/repareren:

 

 

 

BPT

BPT is al meer dan 45 jaar gerenommeerd fabrikant van deurtelefoon- en video-entreesystemen.

 

BTicino

BTicino staat symbool voor ‘made in Italy’ topkwaliteit, technologie en design.

 

Comelit

De producten van Comelit zijn het resultaat van geavanceerd technologisch onderzoek, continue verbetering van de bedrijfs- en applicatieprocessen en Italiaans design. Naast deurintercom-systemen, waarin zij marktleider is in Nederland, levert Comelit ook CCTV, alarm, huisautomatisering en elektronische sleutelsystemen. Advies, technische ondersteuning en innovativiteit zijn belangrijke kernwaarden van de Italiaanse electronica-gigant.

 

Fermax

FERMAX levert huistelefoon, deurvideo en toegangscontrole systemen maar gaat daarbij, gesteund door een zeer goed bezette afdeling ontwikkeling, steeds meer de richting uit van software gecontroleerde systemen met minder draden en flexibeler dan men tot nu toegewend is. Nieuwe 2 en 3 draads systemen, ook voor video, met of zonder coax (het z.g. Vision5 systeem), uiteraard zonder de gebruikelijke selectie aders, toegangscontrole met kaartlezers, knooplezers en toetsenbord met algemene en/of persoonlijke code, allemaal mogelijk binnen het leveringsprogramma van FERMAX.

 

Golmar

Deurcommunicatie is er in vele facetten. Van een simpele één op één set voor een woning tot en met de meest complexe systemen voor woontorens en grote appartementcomplexen aan toe.

 

Niko Acces Control

Van een eenvoudige beldrukknop over codeklavier tot de meer gesofistikeerde deurtelefoon of videofoon. Met de deurcommunicatie van Niko heb je de toegang tot je huis volledig zelf in de hand. Het assortiment biedt een uitgebreide waaier van binnen- en buitenposten, met of zonder kleurencamera. Inbouw of opbouw. Je combineert naar eigen wens. Elke oplossing staat hoe dan ook voor gebruikerscomfort, installatiegemak en een tijdloze vormgeving.

 

Ritto

Al 30 jaar produceert RiTTO huis- en gebouwcommunicatiesystemen. RiTTO heeft voor elke stijl een passend type deur- en huisstation, zoals deurstations uitgevoerd in RVS of glas, bedienpanelen met beldrukkers of met sensortechnologie. De mogelijkheden in design en techniek zijn onbeperkt en sluiten perfect aan op iedere wens.

 

Siedle

Sinds de uitvinding van de deurspreekinstallatie concentreert Siedle zich op geleidelijke verbetering. Zij geven sinds meer dan 70 jaar aandacht aan deze opgave, met hartstocht, toewijding en een drang naar perfectie, die ieder van deze producten weerspiegelt.

 

Tegui

Tegui is een Spaanse fabrikant van deurtelefoons en videofoons. De fabriek is gevestigd in Pamplona. Tegui maakt deel uit van de Legrand groep, een groot Frans elektrotechnisch conglomeraat. Het GBM deurvideo systeem van Tegui heeft zich na vijftien jaar ruimschoots bewezen. De videofoons worden aangesloten op een bus van vijf aders. Het is een geadresseerd systeem wat wil zeggen dat de installateur in iedere toestel het adres instelt . Bij de overdracht van beeld en spraak wordt van analoge technieken gebruikt gemaakt.

Urmet

Horen en zien wie er aanbelt.
Voor zowel kleine projecten als omvangrijke appartementcomplexen met totaaloplossingen inclusief deurvideo, camera’s en toegangscontrole met elektronische sleutels. Urmet systemen laten
zich uitstekend integreren met woningautomatisering en zijn zeer geschikt voor beschermd wonen en innovatieve zorgtoepassing.

 

Videx

Videx maakt al tientallen jaren kwalitatief hoogstaande intercom en video intercom systemen. Dat moge blijken uit het grote aantal systemen dat in de afgelopen 25 jaar in Nederland is geplaatst. Het aansprekende Italiaanse ontwerp, het uitgebreide modulaire programma en de vele kant-en-klare kits, maken Videx tot een toonaangevend leverancier. Videx produceert mileuvriendelijk, de fabriek is uitgerust met zonnepanelen die genoeg energie leveren voor de gehele productie. Videx levert haar producten via dealers in meer dan 45 landen.