Dagelijks bereikbaar op
0578 570 963

Digitale Sluitsystemen

In situaties waarbij het noodzakelijk is, snel een woning te kunnen betreden, zoals na het maken van een alarmoproep, biedt een digitaal sluitsysteem de uitkomst. De digitale cilinder kan zonder meer in iedere deur met een Euro profiel cilinder worden gemonteerd. De digitale cilinder komt qua buitenafmetingen overeen met de normen van een traditionele mechanische cilinder. Omdat hij bovendien met een batterij is uitgerust, kan hij zonder bekabeling worden gemonteerd.

Aan elke afzonderlijke transponder (digitale sleutel) kunnen tot meerdere onafhankelijk van elkaar functionerende sluitsystemen toegewezen worden. Zo zijn met één en dezelfde transponder de deuren van het kantoor, in de privé woning of in het clubcomplex te openen.

De componenten kunnen -ook achteraf- via het draadloze netwerk met elkaar verbonden worden. Bij grote sluitsystemen is de bewaking van deuren, het her-programmeren, of het uitlezen van het toegangs-control tijd – en dus kostenintensief. Een netwerk bied online programmering van het complete sluitsysteem of van geselecteerde deuren vanaf één of meerdere pc’s. De gebeurtenissen kunnen in het sluitsysteem worden vastgelegd en gegenereerd, zoals bij een alarm of bij irreguliere toegang. Door de modulaire constructie kan het systeem stap voor stap uitgebreid worden.

Met de tijdbesparing in planning, beheer en documenteren van het digitale sluitsysteem doet u een investering die zich binnen enkele jaren terugverdiend.