Dagelijks bereikbaar op
0578 570 963

Flexeria is uitermate geschikt voor gebruik binnen de thuiszorg. Het maakt de sleutelkluis overbodig en aan de buitenzijde van de woning is niet zichtbaar dat zorg wordt verleend.

Flexeria voldoet aan alle gestelde eisen en normeringen binnen de thuiszorg. Hiernaast is het belangrijk dat de bewoner en zijn familie de woning met een gewone sleutel kan betreden.

De zorgverlener krijgt toegang via de eigen mobiele telefoon, dit voorkomt dat zij rondlopen met sleutels van bewoners met het risico op zoekraken. Vanzelfsprekend krijgt de zorgverlener alleen toegang na toestemming van de bewoner. Doordat gebruik wordt gemaakt van gewone sleutels kunnen deze door de bewoner zelf worden bijgemaakt.

Er zijn geen codekaarten of elektronische sleutels nodig. Het beheerplatvorm regelt de toegang bij geplande en ongeplande zorg, zo kunnen in geval van calamiteiten bijvoorbeeld de huisarts en het ambulancepersoneel eenmalig of tijdelijk toegang krijgen tot de woning. Flexeria maakt gebruik van een open protocol en is hierdoor toepasbaar binnen alle zorgalarmeringsystemen en werkt in combinatie met zowel smartphones en oudere mobiele telefoons die geleverd zijn na 2004.

 

Alarmopvolging vraagt om een goed en uitgebreid sleutelbeheer. In veel gevallen worden er slechts enkele sleutels afgegeven aan de alarmeringsdienst, terwijl er meerdere auto’s beschikbaar zijn voor alarmopvolging. Flexeria biedt de mogelijk om iedere beschikbare verzorgende toegang te verlenen tot het pand via de eigen mobiele telefoon. De aanrijdtijd kan hierdoor verbeteren, de dure sleutelkluis wordt hierdoor overbodig en de verzorgende hoeft niet meer met meerdere sleutels rond te lopen.

 

 

 

Flexeria, kwaliteit bevestigd door SKG!

De Flexeria motorcilinder heeft een drie sterren SKG goedkeuring ontvangen. Daarbij is het gehele product als een gemotoriseerde knopcilinder gekeurd. Het onafhankelijk keuringsinstituut SKG-IKOB heeft Flexeria getest op de hoogst haalbare inbraakwerende eigenschappen en heeft duurproeven uitgevoerd die de kwaliteit en levensduur van het product aantonen. De Flexeria motorcilinder is 5 minuten inbraakwerend en kan zonder problemen 200.000 open- of sluitbewegingen doorstaan. Op basis hiervan heeft de Flexeria motorcilinder SKG*** gekregen.

Hiermee onderscheid de Flexeria motorcilinder zich ten opzichte van de meeste andere motorcilinders, die vaak geen of een beperkte SKG keuring hebben. In het laatste geval is alleen gecontroleerd of het motordeel de inbraakwerende eigenschappen van de goedgekeurde mechanische cilinder niet negatief beïnvloed. Deze test zegt niets over de kwaliteit van het product en daarom ontvangen deze producten een vinkje in plaats van sterren.

Naast de inmiddels bekende onderscheidende functionaliteiten is Flexeria door het onafhankelijke keuringsinstituut SKG-IKOB, bevestigd in kwaliteit en inbraakwerende eigenschappen.

 


Motorcilinder

Klik voor meer informatie

 

 

 

 

 

 

 

Afstandsbediening

Klik voor meer informatie

 

 

 

Oplegslot met Staartcilinder

Klik voor meer informatie

 

 

 

Oplegslot met vaste cilinder

Klik voor meer informatie

 

 

 

 

Kettingdeuropener

Klik voor meer informatie

 

 

Deurcontroller

Klik voor meer informatie

 

 

Communicatiemodule

Klik voor meer informatie