Dagelijks bereikbaar op
0578 570 963

Thuiszorg organisaties

Connect Service is al jaren actief op het gebied van persoonsalarmering en heeft ervaring met alle aspecten van deze dienstverlening.

Wellicht kunnen wij ook uw organisatie ondersteunen op het gebied van het plaatsen van toestellen, het onderhoud, verhelpen van storingen, plaatsen van sleutelkluizen, etc.

Daarnaast bieden wij thuiszorgorganisaties een uniek concept op het gebied van één-sleuteloplossingen. Dit concept biedt de cliënt een veilige en voordelige sleuteloplossing en de thuiszorgmedewerker veel gemak om binnen te komen. Zie hiervoor bij ‘Toegangscontrole’,  ‘sleutelkluizen/cilinders’.

Onze eigen storingsdienst heeft een 24 uurs dekking in heel Nederland.

Uw voorraadbeheer, het installeren, storingsopvolging en onderhoud kunt u geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden. Wij hebben inmiddels vele systemen in beheer voor zorginstellingen, thuiszorgorganisaties, SWO’s en woningcorporaties.

Onze monteurs zijn ervaren in het plaatsen en onderhouden van zorgalarmeringsapparatuur en hebben ervaring met oudere cliënten.

Indien u geïnteresseerd bent in onze diensten verzoeken wij u contact met ons op te nemen en vraag onze vrijblijvende offerte aan!

bekijk hier onze film over ZorgAlarm