Dagelijks bereikbaar op
0578 570 963

Toegangscontrole

Steeds meer bedrijven hebben een probleem met de toegangscontrole. Verloren sleutels, gestolen kaarten, vergeten wachtwoorden om maar wat voorbeelden te noemen, zijn problemen uit de dagelijkse praktijk. Onze toegangscontrole producten bieden een veilig alternatief.

Biometrie

De identificatie door middel van een vingerafdruk of gezichtsherkenning is een van de veiligste methoden en tegenwoordig ook betaalbaar.

Eigenschappen en voordelen:

  • makkelijk, veilig, snel
  • medewerkers hebben geen sleutel meer sleutels, kaarten, wachtwoorden en pincode’s doorgeven c.q. verliezen behoort tot het verleden
  • geen ingewikkelde sleutelprotocollen meer
  • lage aanschaf en onderhoudsprijs
  • te bouwen van zeer eenvoudig tot zeer complex
  • simpele bediening
  • weerbestendige scanners

Digitale Sluitsystemen

In situaties waarbij het noodzakelijk is, snel een woning te kunnen betreden, zoals na het maken van een alarmoproep, biedt een digitaal sluitsysteem de uitkomst. De digitale cilinder kan zonder meer in iedere deur met een Europrofiel cilinder worden gemonteerd. De digitale cilinder komt qua buitenafmetingen overeen met de normen van een traditionele mechanische cilinder. Omdat hij bovendien met een batterij is uitgerust, kan hij zonder bekabeling worden gemonteerd.

Aan elke afzonderlijke transponder (digitale sleutel) kunnen tot meerdere onafhankelijk van elkaar functionerende sluitsystemen toegewezen worden. Zo zijn met één en dezelfde transponder de deuren van het kantoor, in de privé woning of in het clubcomplex te openen.

De componenten kunnen -ook achteraf- via het draadloze netwerk met elkaar verbonden worden. Bij grote sluitsystemen is de bewaking van deuren, het her-programmeren, of het uitlezen van het toegangs-control tijd – en dus kostenintensief. Een netwerkbied online programmering van het complete sluitsysteem of van geselecteerde deuren vanaf één of meerdere pc’s. De gebeurtenissen kunnen in het sluitsysteem worden vastgelegd en gegenereerd, zoals bij een alarm of bij irreguliere toegang. Door de modulaire constructie kan het systeem stap voor stap uitgebreid worden.

Met de tijdbesparing in planning, beheer en documenteren van het digitale sluitsysteem doet u een investering die zich binnen enkele jaren terugverdiend.